top of page
916A7422 (1)
916A5411 (1)
916A7654
ISTORIJA

Ieškodami savęs ir keitę gyvenamąją vietą, pasirinkome - Alytų. Miestą, kuriame šimtalapiai visiems gerai žinomi. Šių pyragų kvapą galime pajusti beveik kiekvienoje laiptinėje. Išragavę įvairiausias rūšis ir įvertinę pagaminimo būdus, susikūrėme svajonę - išlaikyti šimtalapio autentiškumą ir supažindinti aukštaičius su šiuo skoniu.

Sugrįžę į Panevėžį įsisukome į šimtalapių gamybą. Įtraukę savo šeimą į gamybos procesus, siekėme vieno tikslo - išlaikyti pyrago unikalumą, išlaikant kokybę. Šiuo metu pyragų įsigyti galima Panevėžyje esančioje kavinėje.

Misija - gaminti rankų darbo šimtalapius iš natūralių produktų, užtikrinant kokybę ir išlaikant autentiškumą.

VERTINAME KOKYBĘ IR UŽ TAI ESAME ĮVERTINTI

Šimtalapių tešlą gaminame patys todėl renkamės aukštos kokybės produktus - miltai, pienas, kiaušiniai ir natūralus sviestas.

Šimtalapių kepimas - nepaliaujamas tobulėjimo procesas.

Nuo 2024 metų esame sertifikuoti, Kulinarijos paveldo fondu. Sertifikatas skatina mus ir toliau tobulėti, bei išlaikyti aukštos kokybės produktus.

Tikimės, jog šimtalapis patekęs ant Jūsų stalo perteiks jaukumą ir šilumą, kurią mes sudedame kepdami.

Didžiuojamės tuo, ką darom ir norim tuo ypatingu jausmu pasidalinti su Jumis.

Iki pasimatymo!

Laikas desertui png.png

Tikimės, jog šimtalapis patekęs ant Jūsų stalo perteiks jaukumą ir šilumą, kurią mes sudedame kepdami.

Didžiuojamės tuo, ką darom ir norim tuo ypatingu jausmu pasidalinti su Jumis.

Iki pasimatymo!

© 2020. All rights reserved by laikasdesertui.lt

bottom of page